Uniform
Vores "arbejdstøj" er den mørkegrønne spejderuniform med rødt tørklæde. Den blev nydesignet for nogle år siden med praktiske trykknapper, gode lommer og læg i ryggen.

Selvfølgelig vil vi gerne se alle medlemmer i uniformen, men for bævernes vedkommende er det fint, at man i begyndelsen kun har et tørklæde med en tørklædering. Disse effekter kan man erhverve hos bæverlederne.

Uniformer til drenge i voksealderen bliver i sagens natur hurtigt for små. For en brugt men pæn og nyvasket betaler gruppen 150 kr., og på samme måde kan man købe en pæn, brugt uniform til 150 kr. Spørg lederne!

KFUM-Spejderne har ingen almindelig forretning men alt kan fås gennem postordre- forretningen 55 Nord. Ring til 7010 7676 eller gå ind på www.55nord.dk

En anden mulighed for at købe uniformsudstyr ligger i, at enkelte københavnske grupper har et mindre udsalg. Et af de gode steder ligger lidt langt fra Frederiksberg, men man sparer både gebyr og efterkrav ved at køre til Søborg!  Se her!

Gå en gang tilbage og se under "Mærker på uniformen".

Vi har prøvet at gøre nogle enkelte mærkers placering særlig tydelig; det gælder de mærker, der skal sidde over højre lomme.